Om os

Pensure blev stiftet for at løse det komplicerede og kedelige. Siden startskuddet er vores team vokset fra 3 til 7 medlemmer inklusive vores tætte rådgivere. Pensure er stiftet ud fra den vision, at ingen skal betale unødvendige dummebøder fordi pension er svært og uigennemsigtigt. I stedet skal pension være nemt og intuitivt at planlægge og følge op på, så du altid og lynhurtigt kan se hvordan få minutters ‘pensionsslid’ kan lette dig for flere år på arbejdsmarkedet eller give dig flere penge mellem hænderne.

Hvorfor Pensure?

Hos Pensure mener vi, at det skal være nemt at få en sund pensionsopsparing. Vi tror på, at det ikke behøver at tage utallige møder og flere aftener dedikeret ved skrivebordet for at få bragt dine pensioner i topform. I stedet fjerner vi alt det svære ved at planlægge pension og beregner samtidig dit forbedringspotentiale.

Vi har fjernet alt overflødigt tekst og unødvendige sætninger. I stedet spørger vi kun om det absolut nødvendige, og viser dig kun det der er relevant for dig – og hvad du kan gøre bedre.

Medarbejdere

Jon Reitz

Stifter & Direktør

jon@pensure.dk

Jon er Pensures ansvarlige for produktudvikling. Han er uddannet Cand. Merc. i finansiering og regnskab med speciale i pensionsprognose modellering. Han har tidligere arbejdet som underviser i statistik og som assisterende porteføljemanager.

Frederik Dannevang

Stifter & Direktør

frederik@pensure.dk

Frederik er Pensures ansvarlige for marketing og salg. Han er uddannet Cand. Merc. i finansiering og investering og har arbejdet med virksomhedshandel i Danmark og fra Private Equity i Afrika.

Frank Nielsen

Teknisk Direktør

frank@pensure.dk

Frank er Pensures ansvarlige for systemudvikling. Han har over 20 års udviklings- og arkitekt erfaring som IT-konsulent. Frank har igennem sine mange år som udvikler erhvervet sig ekspertise indenfor både Front-end og Back-end udvikling.

Slave Angelovski

Design og Front-end ansvarlig

slave@pensure.dk

Slave er ansvarlig for Design og Front-end Udvikling. Han har 8 års erfaring som 2D og 3D artist og 2 års erfaring med Front-end udvikling.
Slave har med sin design baggrund og senere videreuddannelse som front-end udvikler opnået et unikt forhold til bruger- og designcentreret udvikling.

Nikolaj Mikkelsen

Rådgiver

Nikolaj er rådgiver i Pensure og uddannet aktuar. Han har erfaring inden for forsikrings- og pensionsbranchen både som tidligere finansansvarlig i virksomheden goBundl og som aktuar hos SamPension.

Nikolai Andersen

Rådgiver

Nikolai er lead advisor i Pensure. Han kommer fra en baggrund som udviklingschef blandt andet hos SDC. Han har med sine mange års erfaring fra IT-branchen, både i maskinrummet og på ledelsesplan opnået massiv erfaring indenfor FinTech branchen.

Jeppe Reitz

Rådgiver

Jeppe er Pensures rådgiver om kunstig intelligens og machine learning. Han har baggrund som tidligere lead data scientist i 2021.AI og er nu Senior Analyst i Big Data and Artificial Intelligence hos Saxo Bank.