Nu meget lettere at overføre sin pension til Nordnet

Tidligere, når en kunde skulle overføre sin pension til Nordnet, skulle kunden selv finde og indtaste data om den pensionsordning, der skulle flyttes. Det resulterede i mange fejl, og dermed lang sagsbehandlingstid for flere kunder.

Korrekte data

Problemet blev løst med Pensures digitale løsning, Robo Advice, som kunne skræddersyes til Nordnet. Med løsningen byggede Nordnet en digital flytteguide, som hjalp deres kunder med at foretage en digital pensionsoverførsel – nemt og hurtigt.

Nemt overblik over hvad der kan flyttes

Pensure kunne ydermere lave en automatisk screening af kundens eksisterende pensioner. På den måde kunne kunden hurtigt se, hvilke pensioner der kunne flyttes – og ud fra overblikket beslutte hvad, der skulle flyttes.

Digital løsning

Slutproduktet blev en brugervenlig, digital løsning, som har gjort flytteprocessen smidig, og som kunne integreres i Nordnets platform. Det resulterede i langt færre fejl og mangler og dermed et kraftigt reduceret tidsforbrug for Nordnet, kombineret med gladere kunder, som ovenikøbet fik et bedre overblik.

Det har for alvor understøttet Nordnets ambition om at gøre det nemmere for alle at tage kontrol over deres egne investeringer – også når det gælder pensionen.

Konkrete resultater

Via Pensures løsning har Nordnet:

  • Gået fra 70% fejlbehæftede flytteanmodninger til 10%
  • Kraftigt reduceret sagsbehandlingstid
  • En kundevenlig brugeroplevelse med vejledning under hele flytteprocessen

”Via Pensures løsning har vi skabt en kraftigt forbedret kundeoplevelse inden for et område, som kunder normalt finder kompliceret og uoverskueligt. Samtidig har løsningen lettet arbejdsbyrden betragteligt hos vores team af sagsbehandlere. Ud over at levere en driftssikker løsning har Pensure også været den perfekte sparringspartner for os.”

Anne Christensen
Head of Pension Operations DK hos Nordnet

Download

Læs mere

Du kan få mere at vide ved enten at besøge Nordnets hjemmeside her, eller klikke på knappen nedenfor for at downloade casen som PDF

Download PDF

Start jeres Pensure rejse i dag

Pensure tilbyder digitale, finansielle løsninger, som nemt kan tilpasses den enkelte virksomheds behov. Det kan fx handle om behovsafdækning eller rådgivning (direkte til kunden eller et værktøj til ens team – eller begge).

Tak! Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt.